SC “Devax-Motors ” SRL


Capital social: 200 RON
Nr. de înregistrare: J23/1691/22.05.2016
C.U.I.: 34548335
Adresa: Jud. Ilfov, com. Bragadiru, Sos Alexandriei Nr.6A


 


Date generale


SC “Devax-Motors ” SRL are ca gen principal de activitate comercializarea și producerea utilajelor agricole. Este unicul reprezentant pe piața Romania a motoarelor electrice VOLT.


Comerializam un spectru larg de marfuri: motopompe cu motoare HONDA, ANTOR, LOMBARDINI, aparate de muls GARDELINA, motoare electrice VOLT, generatoare, tocatoare, acessorii pentru irigare, aparate de stropit ș.a.


În anul 2016 SC “Devax-Motors ” SRL, a început PRODUCEREA urmatoarelor utilaje agricole în Romania:


-       Aparate de muls ,,GARDELINA''

sunt utilaje  solicitate pe piata Romaniei  atat de persoane fizice utilizate pentru uz personal cat și de micii fermieri. Avem o gama largă de mulgatori produse în dependență de necesitățile consumatorilor. Aparatele de muls produse de către noi în Romania se deosebesc de cele din import printr-o calitate mai mare, un nou desing și prețuri mult mai acesibile.


-       Motopompe ,,DWP''


sunt utilaje folosite în sistemul de irigare a terenurilor agricole sau de pompare a apei din bazine. Producem astfel de utilaje de diferite puteri si caracteristici tehnice folosite atat în scopuri casnice cat și profesionale ( irigarea suprafețelor mari, în construcții, aprovizionarea locuințelor cu apa ș.a.).


 


-       Aparate de stropit ,,DVS''


sunt aparate de stropit,  de diferite dimensiuni și capacități, folosite pentru pulverizarea soluțiilor, fie ca sunt lichide, granule sau produse tip pulberi. Sunt denumite profesionale datorita materialului din care sunt confecționate – fibră de sticlă. În funcție de modelul fiecărui produs în parte, ele pot fi întrebuințate în gradini,solarii, livezi,  pentru stropirea unor arii extinse, datorită duzelor reglabile.Producem diverse modele adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră.